Over ons

Vanaf hartje winter kijken we al uit naar het moment waarop de sneeuw smelt, de bloemen opkomen, de temperaturen stijgen en de barbecue eindelijk afgestoft kan worden. We staan klaar voor een nieuw seizoen bakken, grillen en roken op de barbecue!

Want met de stijgende temperaturen krijgen we het in onze bol! Het selecteren van het perfecte stukje vlees. De installatie van de barbecue. Een koud biertje. De hitte van de knetterende kooltjes. Het gesis van het malse vlees op het hete rooster. De tang als meesterstuk in je hand. En dan de heerlijke geuren en smaken van je eigen creaties. 

Je hoort het al: wij zijn gepassioneerd barbecuers en startten deze webshop om een breed assortiment aan producten van topkwaliteit bijeen te brengen. Of je nou op zoek bent naar een gas- of houtskoolbarbecue, een elektrische grill, briketten, speciale tools, houtsnippers of een nieuwe schort: op www.barbecuenu.nl ben je altijd op het juiste adres! 


Barbecuenu.nl helpt je met het vergelijken van de beste producten

Wij bieden je een platform om de beste producten met elkaar te vergelijken. Je koopt de producten niet bij ons, maar rechtstreeks bij één van de aangesloten aanbieders.
Het werkt heel simpel:

1. Selecteer de producten die je wilt vergelijken.

2. Zoek de deal die je interessant vindt.

3. Klik door naar de aanbieder van je deal en bestel.

4. De aanbieder levert het product. 

Heb je specifieke vragen over producten op barbecuenu? Wij vragen je dan contact op te nemen met de aangesloten aanbieder. Dit geldt ook voor vragen over het ruilen of retourneren van producten.


www.barbecuenu.nl is een initiatief van Fried Air Investments, dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 71205209.